Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Γράμμος,βροχή & ομίχλη.










19 σχόλια:

  1. Κι άλλες! Κι άλλες! Πολύ όμορφες Ντινάκι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ εσύ,που τόσο πολύ αγαπάς το φθινόπωρο!!!!!
    Φιλιά Πολλά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλιά κι από μένα πολλά! Λατρεύω τις εικόνες σου. Λατρεύω το Φθινόπωρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι κουκλι σπιτακι αυτο το τελευταιο.. ποσο αγαπω τη φυση και ποσο μου λειπει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε καλέσουμε στην επόμενη ημερίδα. Ητανε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και με μεγάλη συμμετοχή:)

      Διαγραφή
  5. Φθινόπωρο, η καλύτερη εποχή για φωτογραφίες!! (για μένα)
    Το σπιτάκι πανέμορφο!

    Καλή σου μέρα
    [Τάνια]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελλάδα μας μέσα στο πράσινο... πνιγμένη. Πανέμορφες όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι έχει αρχίσει να κιτρινοκοκκινίζει πάντως (και είναι όμορφο πολύ)...

      Διαγραφή
  7. Τι απόλυτη ομορφιά! Μέσα σε τέτοιο παράδεισο απλά υπάρχεις, πέρα από όλους και όλα τα ανθρώπινα κατασκευάσματα.. Κι όμως κάποτε αφήναμε τον παράδεισο για να βρούμε την "τύχη" μας στην πόλη. Ίσως και σήμερα..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομορφιά και ασχήμια πάνε μαζί πάντως. Και η αγροτική ζωή δεν ήτανε και η ευκολότερη,ούτε η κλειστή κοινωνία του χωριού η ιδανικότερη για να την ζεί κανείς.

      Διαγραφή
  8. Ταξιδιάρικες οι φωτογραφίες σου, πολύ μου αρέσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στο έχω πει και θα το ξαναπώ: αδιαφορώ για τους κανόνες που βάζουν οι "ειδικοί" , δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι κανόνες, τους καταρρίπτεις και μπράβο σου!!! Θέτεις το δικό σου στυλ: σχολή Αγράμπελη :)!!! Οι φωτογραφίες σου έχουν άρωμα, είναι σαν να είμαι σε μία κουζίνα και να βλέπω όλη την ιεροτελεστία του φαγητού, (στο φαγητό το μυαλό μου :) ) οι φωτογραφίες σου είναι αυτό που δεν μπορούν εύκολα να πετύχουν οι άλλοι και αυτό είναι η επιτυχία, η γοητεία της αυθεντικότητας!

    Και τώρα μία συγκλονιστική είδηση:
    Η διάσημη Ψυχολόγος, Ιριδολόγος, Μετεωρολόγος και Σεξολόγος Αγλαΐα Μπαξέ Αμάν, με ρίζες από την Πόλη, αρθρογράφος του περιοδικού Fla$h και ΙΔ€Α, ενθουσιάστηκε από τις φωτογραφίες σου και μας κάνει δώρο ένα κουίζ ψυχολογίας βγαλμένο από την έβδομη φωτογραφία!

    τι βλέπετε- νιώθετε στην έκτη φωτογραφία;- η πρώτη σκέψη-

    1 κομμένα ξύλα
    2 ένα τρακτεράκι
    3 δύο μάτια πάνω στον κορμό
    4 τραπέζι και καρέκλες
    5 ξύλα έτοιμα για φόρτωμα
    6 δάσος
    7 κάτι άλλο


    Και τώρα το
    ψυχογράφημα:
    1 Μπράβο! Κερδίσατε έναν αποχυμωτή! Μα καλά, τόση κυνικότητα; Ξύλα! Βάλτε και λίγη φαντασία, είμαι σίγουρη ότι στον έρωτα είστε βαμπίρ, κυνηγάτε ότι σας βολεύει και σας εξυπηρετεί... αναθεωρήστε!
    2 Είστε παιδί της εργατιάς, του κάμπου, του μεροκάματου, αχ, τόση ομορφιά γύρω σας κι εσείς μόνο το τρακτέρ είδατε... δικαιολογημένα, κόκκινο χρώμα και βιώματα αγροτικής τάξης... είστε ένα παιδί της βιοπάλης!
    3 Αν δεν έχετε ξεκινήσει να γράφετε αστυνομικό μυθιστόρημα σας παρακαλώ ξεκινήστε άμεσα! Δύο μάτια! Είστε απίθανος/η, ωστόσο ανησυχώ... οφείλεται στην υπέροχη φαντασία σας; Αν όχι τότε έχετε σύνδρομο καταδίωξης, ή βιώνετε σχέση τρομερής καταπίεσης και ζήλιας ή είστε εσείς πολύ κτητικός/ή... Ναι, εμείς ως ειδικοί, με στοίβα τα πτυχία και τις διατριβές, τα βλέπουμε, πάνω στον κορμό του δέντρου, εσείς που τα είδατε;
    4 Πρακτικός τύπος, είδατε ξύλα και σκεφτήκατε έπιπλα, έχετε επιχειρηματικό πνεύμα και είστε πολύ επιτυχημένος/η
    , όμως η ύπαρξη σας είναι στενά συνδεδεμένη με τα υλικά αγαθά, δεν κάνετε καμία σχέση( φιλική ή ερωτική) αν δεν σας αποφέρει κάτι... φοβάμαι ότι βλέπετε μεν μακριά αλλά και η καρδιά σας έχει μείνει κάπου επίσης μακριά... βρείτε την πριν είναι πολύ αργά...
    5 Πονάει η μέση σας ε; Έχετε φορτωθεί πολλές ευθύνες, φοβάστε να πείτε όχι και να θέσετε όρια. Είστε για καφεδάκι έξω και σκέφτεστε τις εργασίες στο σπίτι ή στο γραφείο, το σούπερ μάρκετ και τη ΔΕΗ.. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας: πηγαίνετε μία βόλτα στα βραχάκια της Ακρόπολης και εισπνεύσετε... εκπνεύστε... ωραία! Χρειάζεστε σεμινάρια θετικής σκέψης!
    6 Είστε ανεξερεύνητος/η και ας φαίνεστε ανοιχτό βιβλίο. Όταν είστε με παρέα χάνεστε στις δικές σας σκέψεις και ας φαίνεται ότι είστε παρόν/ούσα... μελαγχολικός τύπος με πληθώρα συναισθημάτων. Πάω στοίχημα ότι ήδη είστε μέσα στο δάσος της φωτογραφίας ως πουλί και μας κοιτάζετε!
    7 "Κάτι άλλο! " Γράψτε στο περιοδικό Fla$h και ΙΔ€Α τι άλλο σκεφτήκατε και θα σας απαντήσει η διάσημη Αγλαΐα Μπαξέ Αμάν!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το κουίζ αναφέρεται στη 7η φωτογραφία, στην έκτη κόλλησε η αφεντιά μου που βλέπει ένα τεράστιο κυμματιστό πατατάκι... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλέβεις την παράσταση μα την Παναγιά!!!
      Ευχαριστώ για πάντα! Πολλά φιλιά !!!!!

      Διαγραφή

Όσο απαλά πέφτουν τα ροδοπέταλα...

Μετέωρα