Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

κοριτσίστικο ρόζ!


5 σχόλια:

  1. Καλησπέρα προς καλημέρα! Επειδή μπορεί να μην έχουμε χρόνο να συζητήσουμε στην έκθεση, θα σου κάνω εδώ μια πρόταση-προτροπή: Βάλε το ανθρώπινο στοιχείο στις φωτογραφίες σου, που "ξεφυλλίζοντας" τις σελίδες σου, διαπίστωσα ότι λείπει. Ξέφυγε λίγο από τα τοπία και γενικά τη νεκρή φύση και βάλε σαν σημείο αναφοράς τον άνθρωπο. Βέβαια, και η φύση "μιλάει" αλλά, περισσότερο ο άνθρωπος που κινείται σ' αυτή. Π.χ. μια βόλτα την Κυριακή στο Μοναστηράκι θα σου δημιουργήσει ερεθίσματα και εμπνεύσεις. Τώρα με τα ψηφιακά δεν χρειάζεται να κάνεις οικονομία στα "κλικ". Οπότε, τράβα ασταμάτητα. Και μη μου πεις τις γνωστές διακιολογίες "δεν έχω καλή μηχανή", "που να τρέχω τωωωώρα..." κλπ.κλπ...Η πρόταση αυτή δεν υπονοεί να σταματήσεις τα τοπία και τη μέχρι τώρα θεματολογία σου. Βέβαια, δεν ξέρω αν ο τίτλος "αν γινόμουν φωτογράφος" είναι μια απλή υποθετική σκέψη ή το μελλοντικό σου ζητούμενο...Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξεις είναι οι φωτισμοί. Και δεν εννοώ το "υπό" και το "υπέρ" σε κάθε φωτογραφία αλλά, πώς με το φωτισμό θα δώσουμε όγκο στο θέμα μας. Ένα τρίτο και τελειώνω, βάλε μεγαλυτερη διάσταση στις αναρτήσεις σου. Αυτό προϋποθέτει πως πρέπει να επιλέξεις άλλο σχεδιασμό σελίδας. Αυτά τα ολίγα και με όλο το θάρρος που αυθαίρετα το πήρα. Είναι το σύνδρομο του καλλιτέχνη που θέλει να δώσει παρά να πάρει. Θα τα ξαναπούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήστο,
    ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες μου,και ευχαριστώ επίσης για τις "οδηγίες προς ναυτιλομένους!"
    Να καταθέσω εδώ την πλήρη μου άγνοια για την τεχνική της φωτογραφίας...η ματιά μου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ερασιτεχνική καιεντελώς ακατέργαστη:))
    Μα μου αρέσει που με προτρέπεις να πειραματιστώ!Καλό μεσημεράκι εύχομαι:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ γλυκό το κοριτσίστικο ροζ !!!
    Και πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. magda & kiki,
    σας ευχαριστώ κορίτσια...:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όσο απαλά πέφτουν τα ροδοπέταλα...

Μετέωρα